- ANNONCE -
Hjem Klubnyt Indendørs træning er kun for landshold og professionelle under nedlukning

Indendørs træning er kun for landshold og professionelle under nedlukning

Indendørs træning - Arkivfoto: golfsupport.nl

Der kan fortsat spilles golf i Danmark under den aktuelle COVID-19 nedlukning, dog naturligvis med overholdelse af reglerne. Det er tilladt at spille og træne udendørs, men indendørs træningsfaciliteter må kun bruges af professionelle golfspillere og landsholdsspillere (pige-, drenge-, dame- og herre-trupper) inkl. deres træner.

Nogle ville måske synes, at det er oplagt at mødes og spille indendørs, mens som det fremgår af Dansk Golf Unions anbefalinger pr. 6. januar, så må man ikke gøre det.

Som der står under Anbefalinger vedr. brug af træningsfaciliteter:

  • Indendørs træningsfaciliteter skal holdes lukket. Der kan gives adgang for professionelle golfspillere og landsholdsspillere (pige-, drenge-, dame- og herre-trupper) inkl. deres træner. Disse kan fortsat anvende indendørsarealer, som er lukket for offentligheden.

I en ny Klubnyt nyhed på danskgolfunion.dk uddyber DGU, at det f.eks. ikke gælder spillere i Elitedivisionen, efter flere klubber og individuelle spillere har kontaktet DGU, der skriver:

– Elitedivisionen er ganske vist den højeste division i DGU’s klubholdsturnering, men er ikke det højeste niveau i golf.

Kort fortalt er det således kun professionelle spillere med Nordic Golf League kategori eller bedre samt tilsvarende for damerne og amatørspillere der er en del af de officielle landsholdstrupper, som har en særlig tilladelse til at træne indendørs i klubber og centre mv. Alle andre, herunder spillere udtaget til DGU’s Udviklingstrup, må under de nuværende regler ikke træne indendørs i klubber og centre.

Indendørs træning – Arkivfoto: golfsupport.nl
Exit mobile version
X