PopulærtPGA TourHvem vinder FedEx Cup-slutspillet og de 18 mio. dollars?

Hvem vinder FedEx Cup-slutspillet og de 18 mio. dollars?

Der venter tre intense uger på PGA TOUR, når FedEx Cup slutspillet indledes torsdag med FedEx St. Jude Championship. 122 af sæsonens 125 bedste spillere er klar til at årets første slutspilsturnering, og tage første skridt i jagten på den samlede FedEx Cup-triumf og de 18 millioner dollars, der følger med.

Hele turneringen kan ses på discovery+ (og Golf.tv og Eurosport 2, red.) med danske kommentatorer.

Første del af tre ugers intenst slutspil begynder i Tennessee på TPC Southwind. Det er første gang, at turneringen og banen er en del af slutspillet, efter FedEx St. Jude Classic og WGC-turneringen FedEx St. Jude Invitational. Nu har slutspillets mangeårige hovedsponsor endelig fået sin egen Play Off-turnering, og her skal de 125 spillere skæres ned til 70, som får adgang til næste uge BMW Championship.

I slutspillets to første turneringer er pointene fire gange så meget værd som i den regulære sæson, og det betyder, at alle 125 har chancen for at spile sig ind i Tour Championship om to uger. Men det betyder også, at man skal holde sig skarp i denne og næste uge for at sikre sig plads blandt de sidste 30.

Med de mange penge og millioner på spil er alle PGA TOURs profiler til start, og dermed bliver det en af årets allerstærkeste felter. Sidste år vandt Tony Finau den første turnering i slutspillet, og kommer som forsvarende mester, selv om han vandt på en anden bane. Justin Thomas vandt på TPC Southwind i 2020, og må ligesom Finau regnes blandt favoritterne. Scottie Scheffler vandt den regulære sæson, men skal finde sit gode spil frem, hvis han vil sætte kronen på værket her i 2022.

Ranglistens nummer to, Cameron Smith, har ikke spillet siden han vandt The Open, men kommer til TPC Southwind med gode minder i bagagen. Australieren blev nummer fem i 2021, mens ranglistenss treer, Sam Burns, har en andenplads fra WGC-turneringen sidste år.

Discovery+ og GOLFTV sender massivt alle fire dage, og allerede fra 14.15 kan man følge op til fire tv-bolde, inden hovedudsendelsen begynder om aftenen.

The FedEx St. Jude Championship kan følges på discovery+ (og Golf.tv og Eurosport 2, red.) :

Torsdag den 11.8.: 21.00 – 01.00
Fredag den 12.8.: 21.00 – 01.00
Lørdag den 13.8.: 19.00 – 00.00
Søndag den 14.8.: 18.00 – 00.00

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

Herrer: Penge- og pointranglister, 22. april 2024

Scottie Scheffler vandt RBC Heritage, og verdensetteren har nu vundet 4 af sine seneste 5 turneringer! Det var en Signature Event med en præmiesum...