DiverseHold styr på dig og dine golfvenner

Hold styr på dig og dine golfvenner

Ny dansk golf-app, GolfAcross, gør det nemmere for dig og dine venner at holde styr på jeres interne konkurrence. Du får mulighed for at oprette ranglister, statistik, Rydercup og se det hele live med livescore. Derudover kan man indberette sin score direkte fra app’en til DGU.

– Målet med GolfAcross er at levere en turnerings-platform, som gør det nemt og overskueligt for alle at følge med i både stilling, statistik og tilmelding til matcher, udtaler direktør og udvikler Jesper Mansa.

GolfAcross har en samarbejdsaftale med DGU, som gør det muligt at aflevere scorekort direkte fra app’en til DGU og dermed altid være opdateret med sit handicap. I app’en får man desuden helt gratis mulighed for at oprette en gruppe med Order of Merits, livescore, statistik, matchtilmelding, eclectic m.m.

Jesper Mansa udtaler at ”det har været vigtigt at gøre det hele så intuitivt som muligt, men samtidig tilbyde mange funktioner”. Han lægger også vægt på at den videre udvikling skal ske sammen med golferne og at GolfAcross hele tiden skal være i udvikling.

GolfAcross findes både til iPhone og Android.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk