Hjem Populært PGA Tour Hideki Matsuyama vandt Sony Open in Hawaii med eagle i omspil

Hideki Matsuyama vandt Sony Open in Hawaii med eagle i omspil

Russell Henley lignede en vinder, da han gik for-ni af finalerunden i -6 og førte med fem slag inden de sidste 9 huller, men det var Hideki Matsuyama, som vandt Sony Open in Hawaii. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Efter tredje runde førte Russell Henley i -18 foran Hideki Matsuyama i -16, og Henley udbyggede som nævnt føringen. Det vendte dog på bag-ni, som Russell Henley gik i +1, mens Hideki Matsuyama var -4 så begge sluttede i -23.

De skulle derfor i omspil, hvor Hideki Matsuyama sikrede sig sejren med en eagle på par-5 hullet 18.

Kevin Kisner og Seamus Power delte 3. pladsen i -19 foran Michael Thompson og Lucas Glover på en 5. plads i -18.

8. sejr på LPGA for Masters vinderen Matsuyama

Det var 29-årige Hideki Matsuyamas 8. sejr på PGA Tour.

Hans otte PGA Tour sejre er Memorial Tournament 2014, Waste Management Phoenix Open i 2016 og igen i 2017 samt WGC – HSBC Champions 2016WGC – Bridgestone Invitational 2017Masters 2021, ZOZO Championship 2021 og nu Sony Open in Hawaii. Han er således dobbelt WGC vinder, og den hidtil eneste asiat, som har vundet en WGC turnering.

Han har også vundet Hero World Challenge 2016 samt otte gange på Japan Golf Tour heriblandt Japan Open Golf Championship 2016, der er en major på den japanske tour.

Matsuyama blev professionel i 2013, hvor han som rookie vandt fire turneringer på Japan Golf Tour, og vandt pengelisten på Japan Golf Tour.

Sony Open in Hawaii, resultat

Exit mobile version
X