Europa Touren og Hero MotoCorp har forlænget og udvidet aftalen om de farverige og festlige Hero Challenge opvisningsturneringer, så der fra 2020 – 22 skal være fem årlige turneringer.

Hero Challenge blev spillet første gang i 2016 og den 10. udgave blev vundet af Erik van Rooyen som optakt til sæsonfinalen DP World Tour Championship, Dubai.

I 2020 kommer der Hero Challenge turneringer op til Abu Dhabi HSBC Championship samt tre i Europa heriblandt Betfred British Masters inden der igen er afslutning ved sæsonfinalen i Dubai.

Verdens største producent af motorcykler og scootere

Titelsponsoren Hero MotoCorp er ikke så kendt i Danmark, men har gennem mange år været verdens største producent af motorcykler og scootere, som man har solgt flere end 90 mio. af.

Firmaet blev grundlagt som Hero Honda i 1984, hvor det var et samarbejde mellem Hero Cycles og japanske Honda. Oprindeligt eksporterede det indiske firma ikke til andre lande end Nepal, Bangladesh og Sri Lanka. Honda blev købt ud i 2010, hvorefter det er blevet et mere internationalt firma, som eksporterer til 35 lande.

Hero er bl.a. sponsor for Tigers Woods og titelsponsor for hans Hero World Challenge, som er sanktioneret af PGA Tour. Firmaet er også titelsponsor for Hero Indian Open på Europa Touren og Hero Women’s Indian Open på Ladies European Tour.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.