ECCO Golf har lavet en flerårig sponsoraftale med den svenske The Open 2016 vinder Henrik Stenson, så han bliver brand ambassadør og spiller i deres golfsko de kommende år.

Henrik Stenson med trofæet efter at have vundet Race to Dubai ranglisten 2016 – Foto: golfsupport.nl

43-årige Henrik Stenson har vundet 11 gange på Europa Touren, hvor hans seneste sejr er The Open 2016. Han har vundet Race to Dubai ranglisten to gange i 2013 og 2016.

Stenson har vundet 6 tællende turneringer på PGA Tour heriblandt WGC – Accenture Match Play Championship 2007 og The Open 2016, som tæller på begge tours. Blandt PGA Tour sejrene er også Players Championship 2009, Tour Championship 2013 og senest Wyndham Championship 2017. Han vandt FedExCup ranglisten i 2013.

Ved OL 2016 i Rio vandt han sølv, mens han har spillet Ryder Cup fem gange i 2006, 2008, 2014, 2016 og 2018. Han fik ét af Thomas Bjørns wildcards til Ryder Cup 2018, hvor han vandt alle sine tre matcher.

Mere end 300 uger i top-10 på verdensranglisten

Gennem mere end 300 uger har han været i top-10 på verdensranglisten, hvor han er nr. 26 i denne uge. Hans hidtil bedste placering er som nr. 2 på verdensranglisten, hvilket han var i 2014 og 2015.

– Jeg er meget glad for aftalen med ECCO Golf. Det er et brand, som jeg længe har beundret på grund af deres passion for innovation, kvalitet og stil, siger Henrik Stenson i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Jeg kan se tilbage på min karriere med stolthed over de ting jeg har opnået, og jeg er ikke i tvivl om, at der vil komme mange flere højdepunkter i ECCO golfsko.

– Kan ikke se, at jeg går tilbage til at bruge spikes

Stenson vil spille i ECCO’s populære hybrid sko uden aftagelige spikes, hvilket er nyt for ham:

– Jeg har aldrig brugt hybridsko, men da jeg prøvede ECCO modellerne, var jeg imponeret over både komforten og grebet på jorden. Jeg kan ærligt talt ikke se mig selv spille med spikes igen.

Henrik Stenson med sine nye ECCO sko – Foto: PR / ECCO Golf

Danske Jesper Thuen, der er ansvarlig for sponsorater hos ECCO Golf, ser også frem til aftalen:

– Det er ingen overdrivelse at sige, at Henrik er én af de bedste og mest respekterede golfspillere i vores generation, så vi er begejstrede for, at han har lavet en aftale med os, siger Jesper Thuen og fortsætter:

– Det er et rigtigt kup, at han nu repræsenterer ECCO Golf brandet rundt om i verden, og vi ser frem til, at han tilføjer flere titler til den allerede meget flotte liste over resultater.

Udover Henrik Stenson spiller bl.a. Thomas Bjørn, Fred Couples, Erik van Rooyen, Doc Redman samt damespillerne Lydia Ko, Minjee Lee og Caroline Masson i sko fra ECCO Golf.

golf.ecco.com

Henrik Stenson efter sejren i The Open 2016 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.