Leg og læring, bevægelse og motorik samt mange flere bolde spilles mellem Birkemose Golf Club og Eltang Skole og Børnehave de kommende år. Golfklubben nordøst for Kolding har indgået et interessant samarbejde med skolen, der ligger få hundrede meter fra golfbanen.

Der er omkring 135 elever på Eltang Skole, og fra august måned bliver de alle medlem af Birkemose Golf Club. De kan således bruge banen i forbindelse med undervisningen samt i fritiden. Så vidt vides er et sådant samarbejde aldrig tidligere set i Danmark.

Man er ved at strukturere forløbet, så det bliver til størst gavn for elever, forældre og selvfølgelig golfklubben. Samarbejdet vil – alt andet lige – skabe flere medlemmer på både kort og lang sigt, så det bliver interessant at følge.

På billedet ovenfor ses Club Manager Claus Valter og skoleleder Per Nielsen.

Besøg klubbens hjemmeside på www.birkemosegolf.dk

.
.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.