For tredje gang på otte dage opfordrer vi hermed alle danske golfklubber til at hejse Dannebrog! Denne gang for at fejre Joachim B Hansens forrygende sejr i Joburg Open på Europa Touren.

Det er efterhånden en mangeårig tradition i mange golfklubber, at Dannebrog hejses dagen efter en sejr på én af de største tours. Hermed således en opfordring til, at man hejser flaget mandag den 23. november for at fejre 30-årige Joachim B Hansens første sejr på Europa Touren.

Kommer du i en golfklub mandag, hvor Dannebrog ikke er hejst, så send opfordringen videre og nævn det i sekretariatet, så han kan blive fejret over hele landet.

Vi opfordrede også til at hejse Dannebrog sidste mandag efter Emily K Pedersen vandt Aramco Saudi Ladies International Presented By Public Investment Fund og så igen fredag efter hun vandt Saudi Ladies Team International.

Joachim B Hansen efter sejren i Joburg Open 2020 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.