GolfBox søger ambitiøs programmør/datamatiker

Vi er i øjeblikket 19 engagerede medarbejdere hos GolfBox A/S.

Vi har flere nye spændende og avancerede web-applikationer i støbeskeen, og derfor søger vi en dygtig programmør/datamatiker, som er parat til at ”udfylde rollen” og som vil være med til at ”gøre en forskel”!

Du kan læse jobopslaget nedenfor eller som PDF her.

Du bliver i organisationen tilknyttet vores udviklings-team, der i øjeblikket består af yderligere 11 skarpe systemudviklere. Arbejdsstedet er på kontoret i Silkeborg, men hen ad vejen er der rig mulighed for fleksibilitet i forhold til at arbejde hjemmefra.

Hverdagen byder på mange udfordrende og spændende opgaver, som kræver engagement, ansvar, omhyggelighed og professionalisme. Du besidder evnen til at være proaktiv og til at få afsluttet projekterne – samtidig med at det du afleverer, er i absolut særklasse.

Når det gælder teknologier har du mod på lidt af hvert. Vi søger backend-typen, der er på hjemmebane i .NET 4.0+, (C#), Linq og Microsoft SQL Server 2012/2016. Kan du binde det hele sammen fra database til GUI er det selvfølgelig fordelagtigt. Vi anvender Visual Studio som primært udviklingsværktøj og SVN er vores nuværende versioneringssystem. Har du praktisk erfaring med GIT vil det være en stor fordel da vi skifter til dette. Det hele driftes primært fra vores egen private-cloud – men visse elementer offloades til Azure/AWS for bedre at kunne nå vores brugere i hele verden.

Hos GolfBox A/S vil der hen ad vejen være mulighed for at dyrke dine specielle faglige interesser og udvikle dig i jobbet. Først og fremmest drømmer du om at blive fuldblods DBA’er med flair for integration og arkitektur.

Du formulerer dig desuden godt på både dansk og engelsk, mundtligt såvel som skriftligt.

Matcher du ovenstående, håber vi på din henvendelse og kan tilbyde dig et ungt og meget uformelt arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæde og positivitet er i højsædet.

Henvendelse

Ansøgning sendes til GolfBox A/S, Sensommervej 34F, 8600 Silkeborg eller på mail til co@golfbox.dk. Sammen med ansøgningen sendes også seneste karakterer, eksamensbeviser, referencer samt eventuelle studie-opgaver og gruppeprojekter. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte CIO Carsten Plenge Overgaard på +45 2429 1818

GolfBox A/S blev stiftet i 2003 og er siden blevet Skandinaviens største leverandør af administrationssoftware til golfklubber. GolfBox A/S’ software er 100% internetbaseret, hvilket bl.a. har medvirket til et stort teknologisk forspring i branchen globalt set. Over 900 golfklubber og flere golfunioner anvender i dag GolfBox-systemet eller dele af softwaren, og væksten forventes at fortsætte i de kommende år. Få flere informationer på www.golfbox.net.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.