Ejer af Golf Experten A/S har pr. d. 30/9-2018 købt aktierne i konkurrenten Pro Golf Scandinavia A/S. Under navnet Golf Experten vil butikskæden fremover tælle 8 store butikker samt en stor webshop.

Danmarks ubetingede største detailforhandlere af golfudstyr, Golf Experten og Pro Golf Scandinavia, startede begge i 1993, og har netop fejret 25 års jubilæum. I et kvartårhundrede har de to butikskæder serviceret rigtigt mange danske golfspillere – med stor succes. Kim Johansen (Golf Experten) og Thomas Hauge (Pro Golf Scandinavia) har vækstet deres respektive firmaer meget ensartet, nemlig til 6 fysiske butikker og 1 webshop pr. kæde.

Golf Experten har de sidste år opnået en vækst i kunder og omsætning – f.eks. med nu mere end 50.000 fordelskunder. Tiltagende konkurrence fra udenlandske onlinebutikker har skabt et ønske om at stå endnu stærkere i fremtiden, hvor antallet af kunder (golfspillerne) igennem de seneste år har været stagnerende.

Hidtidige ejer og direktør for Pro Golf, Thomas Hauge bliver en del af teamet på Golf Expertens hovedkontor i Tilst med ansvar for B2B-aktiviteter, som er et område Golf Experten fremover vil satse endnu mere på. Han vil endvidere være involveret i indkøb, hvor han – qua sine mange år i Pro Golf – har enorm erfaring. Thomas indtræder endvidere i bestyrelsen for selskabet.

Kim Johansen, Golf Experten – Foto: PR

Ejer af Golf Experten A/S, Kim Johansen, fortsætter som direktør og vil bruge styrken til at skabe et endnu mere konkurrencedygtigt Golf Experten, så kunderne fortsat kan få attraktive priser, markedets bedste service og garanti kombineret med Danmarks ubetinget største produktprogram. Kim Johansen udtaler:

– Efter nogle turbulente år har vi de seneste 2-3 år fået stabiliseret og skabt vækst i Golf Experten igen. Men markedet er i lighed med anden detailhandel i konstant i udvikling, og i et lille land er vi meget følsomme overfor udsving i valutakurser, konkurrenter fra ind- og udland, prisstigninger med mere. Så da muligheden for at overtage Pro Golf opstod, var interessen naturligvis stor.

– Pro Golf Scandinavia har, ligesom Golf Experten, været en stor succes, hvilket 25 års eksistens beviser. I begge kæder er nogle fantastisk dygtige sælgere og golfrådgivere, og kunder vil fortsat møde velkendte ansigter selvom butikken måske er flyttet få 100 meter og logoet på facaden er udskiftet. Den udfordrende opgave i de kommende måneder bliver at forene det bedste fra begge virksomheder. Til mest mulig glæde for nuværende og kommende kunder.

Det er hensigten hurtigst muligt at skabe én samlet landsdækkende kæde, som vil tælle mindst 8 store forretninger og en webshop. Umiddelbart vil antallet af ansatte udgøre ca. 45, og efter sammenlægningen vil alle de fysiske forretninger være forsynet med skilte, der bærer Golf Expertens logo. Alle garantier og gavekort udstedt af Pro Golf Scandinavia gælder fortsat, selvom butikkerne skifter navn og får nyt logo.

Kæden vil fremover bestå af butikker i følgende byer:

  • Aalborg
  • Greve
  • Herlev
  • Herning
  • Hørsholm
  • Kolding
  • Odense
  • Tilst

www.golfexperten.dk

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.