Værten Sergio Garcia vandt Andalucia Valderrama Masters hosted by the Sergio Garcia Foundation, hvor Anders Hansen blev bedste dansker. Garcia var også forsvarende mester, da han vandt den seneste udgave af turneringen, som blev spillet i 2011.

Anders Hansen blev nr. 6 i -3 efter en finalerunde i -1, mens Søren Kjeldsen blev nr. 18 i par og Lasse Jensen nr. 36 i +4. Begge efter runder i par.

Garcia vandt foran Luiten

Tidligt på finaledagen udviklede det sig til et opgør mellem Sergio Garcia og Joost Luiten. Selvom Luiten gik finalerunden i -5, hvilket var ét slag bedre end Garcia, så vandt Garcia i -12 foran Luiten i -11.

Daniel Brooks blev nr. 3 i -7 foran Jamie Donaldson i -5 og Wade Ormsby i -4. Anders Hansen delte 6. pladsen med Scott Jamieson.

Det var Garcias første sejr siden Masters i april. Det var hans tredje sejr i år, da han også vandt Omega Dubai Desert Classic i februar.

.
.
Garcia var forsvarende mester – vandt i 2011

Andalucia Masters blev spillet for første gang siden 2011, hvor Sergio Garcia også vandt.

Garcia var også vært for en turnering på Valderrama sidste år, men det var Real Club Valderrama Open de España, hosted by the Sergio Garcia Foundation som blev vundet af Andrew Johnston. Den ellers traditionsrige Open de España spilles ikke i år. Open de España blev spillet første gang i 1912, og det er første gang siden Europa Touren blev grundlagt i 1972, at den ikke er på programmet.

Andalucia Valderrama Masters hosted by the Sergio Garcia Foundation, resultat

Joost Luiten – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.