- ANNONCE -
Hjem Sponsorater Garcia og TaylorMade stopper 15 års samarbejde

Garcia og TaylorMade stopper 15 års samarbejde

Sergio Garcia - Foto: golfsupport.nl

Sergio Garcia og TaylorMade er blevet enige om at indstille samarbejdet, så nu er Garcia fri på markedet til at lave en ny udstyrsaftale.

Der går rygter om at Garcia er tæt på en aftale med Callaway, da han den seneste tid har testet deres puttere og wedges, men Callaway vil ikke kommentere rygterne overfor pgatour.com.

Nu 37-årige Garcia, der er nr. 11 på verdensranglisten, har spillet med TaylorMade udstyr siden 2002. Garcia har på mange måder haft sit hidtil bedste år, da han endelig blev major vinder, da han vandt Masters efter omspil mod Justin Rose. I juli blev han gift med Angela Atkins.

TaylorMade har fået nye ejere

Tilbage i maj frasolgte Adidas sine golfmærker TaylorMade, Adams Golf og Ashworth til den amerikanske kapitalfond KPS Capital Partners. Den handel var betinget af sædvanlige betingelser, og blev endeligt gennemført i sidste uge.

TaylorMade har fortsat aftaler med en lang række store spillere såsom Dustin Johnson, Rory McIlroy, Jon Rahm, Jason Day, Justin Rose og Tiger Woods. Heraf er aftalen med McIlroy og aftalen med Tiger nye aftaler fra i år.

Sergio Garcia efter sejren i Masters 2017 – Foto: golfsupport.nl
Exit mobile version
X