Sergio Garcia og TaylorMade er blevet enige om at indstille samarbejdet, så nu er Garcia fri på markedet til at lave en ny udstyrsaftale.

Der går rygter om at Garcia er tæt på en aftale med Callaway, da han den seneste tid har testet deres puttere og wedges, men Callaway vil ikke kommentere rygterne overfor pgatour.com.

Nu 37-årige Garcia, der er nr. 11 på verdensranglisten, har spillet med TaylorMade udstyr siden 2002. Garcia har på mange måder haft sit hidtil bedste år, da han endelig blev major vinder, da han vandt Masters efter omspil mod Justin Rose. I juli blev han gift med Angela Atkins.

TaylorMade har fået nye ejere

Tilbage i maj frasolgte Adidas sine golfmærker TaylorMade, Adams Golf og Ashworth til den amerikanske kapitalfond KPS Capital Partners. Den handel var betinget af sædvanlige betingelser, og blev endeligt gennemført i sidste uge.

TaylorMade har fortsat aftaler med en lang række store spillere såsom Dustin Johnson, Rory McIlroy, Jon Rahm, Jason Day, Justin Rose og Tiger Woods. Heraf er aftalen med McIlroy og aftalen med Tiger nye aftaler fra i år.

.
.
Sergio Garcia efter sejren i Masters 2017 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.