PopulærtLPGAFinske Matilda Castren vandt LPGA Mediheal Championship

Finske Matilda Castren vandt LPGA Mediheal Championship

Matilda Castren vandt LPGA Mediheal Championship, og blev dermed den første LPGA Tour vinder fra Finland. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Med en afsluttende eagle og en runde i -3, blev Nicole Broch Larsen nr. 29 i -2, mens Nanna Koerstz Madsen blev nr. 34 i -1 efter en runde i par.

Matilda Castren gik finalerunden i -7 og vandt i -14 foran Min Lee i -12. Min Lee førte inden finalerunden, og kunne blive den første nogensinde, der vandt på Symetra Tour og LPGA i efterfølgende turneringer, da hun vandt Mission Inn Resort and Club Championship for to uger siden.

Hannah Green og So Yeon Ryu delte 3. pladsen i -8 foran Celine Boutier, Jenny Shin, Jenny Coleman og Danielle Kang i -7.

26-årige Matilda Castren vandt i sin blot 15. turnering på LPGA. Hun har vundet en enkelt gang på Symetra Tour, hvor hun vandt Mission Inn Resort and Club Championship 2020. I øvrigt samme turnering som Min Lee vandt i år.

LPGA Mediheal Championship, resultat

Thorbjørn Olesen i kamp mod verdens bedste i Houston

Scottie Scheffler er til start hjemme i Texas, og verdens nummer et, er naturligvis det helt store trækplaster ved Texas Children’s Houston Open efter...

28 danske Challenge Tour sejre

24-årige Rasmus Neergaard-Petersen vandt sin første Challenge Tour sejr i Kolkata Challenge. Det var den 28. danske Challenge sejr gennem årene. Efter tre danske Challenge...