Efter tre succesfulde turneringer i Mellemøsten venter nu en længere pause på Europa Touren, og de fleste må holde turneringspause frem til midten af marts.

Den næste tællende turnering er WGC at The Concession, som er flyttet fra Mexico til Florida, fra den 25. – 28. februar. Det er dog kun de bedste, der er kvalificeret til turneringen og heriblandt Rasmus Højgaard via sin 16. plads på Race to Dubai 2020 ranglisten.

Den næste regulære Europa Tour turnering er Commercial Bank Qatar Masters fra den 11. – 14. marts efterfulgt af Magical Kenya Open fra den 18. – 21. marts.

I sæsonens første turneringer har man skullet være helt i toppen af kategori 14 (top-15 fra Challenge Touren i 2019) for at komme med.

Tourskole spillere som Benjamin Poke, der vandt Tourskolen 2019, har således ikke været kvalificeret til årets første turneringer, og må vente til marts for at begynde sæsonen. Thorbjørn Olesen må også vente, da først en positiv corona test og siden en skade har holdt ham ude.

.
.
Benjamin Poke – Foto: golfsupport.nl

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.