Enavates logo bliver placeret på fronten af Emilys beklædning,
som hun vil bære under alle turneringer, herunder de fem Majors

Vinderen af Race to Costa del Sol 2020, Emily Kristine Pedersen, har lige offentliggjort, at hun skal repræsentere Enavate på hendes mange turneringer rundt omkring i verden. Hun har signet en eksklusiv 2-årig sponsoraftale med det internationale techfirma.

Den 25-årige danske golfspiller havde en helt uforglemmelig sæson i 2020, hvor hun vandt intet mindre end 4 LPGA-turneringer i løbet af året, herunder tre turneringer i træk. Hun er på nuværende tidspunkt nr. 67 på verdensranglisten.

Enavate er et anerkendt konsulentfirma, der transformerer de virksomheder og liv, de berører. Deres ekspertise har senest landet dem aftaler som global Microsoft Gold Partner og NetSuite Solution Provider.

En del af aftalen, der er indgået mellem Emily og Enavate, er at Enavates logo vil blive placeret synligt på fronten af Emilys trøje, dermed vil logoet blive eksponeret rundt om i hele verden i forbindelse med alle de turneringer, Emily spiller. Emily har et travlt skema i år, hvor hun skal deltage i alle fem Majors. Emily håber på at kvalificere sig til OL og dermed repræsentere Danmark ved OL 2020 i Tokyo. Yderligere håber Emily på at sikre sig en plads til The Solheim Cup, som afholdes i september 2021.

.
.

Emily udtaler om samarbejdet:

– Jeg er utroligt beæret over at blive ambassadør for Enavate, da de er en virksomhed, der bliver ved med vokse internationalt. En del af deres vision er, at Enavate tror på, at en stor præstation kommer af at drømme stort, indgå i et team, der har en stor diversitet og inddragelse af hinanden. Yderligere tror de på, at en stor passion for at nå sine mål også er vejen til at opnå succes. Det er alt sammen noget, jeg kan identificere mig med. Jeg glæder mig virkelig til at bygge et stærkt samarbejde op med Enavate og ikke mindst til at skulle repræsentere dem, især i år, som bliver en utroligt vigtig milepæl i min professionelle karriere.

– Emily har haft en helt uforglemmelig sæson i 2020 og vi er helt sikre på, at hun vil opnå endnu flere sejre i løbet af hendes golfkarriere, udtaler Thomas Ajspur, CEO for Enavate.

– Vi er en international virksomhed og at have Emily, som vores globale ambassadør, med hendes rejser rundt i hele verden, er noget der passer utrolig godt til hele vores strategi. Vi byder Emily hjertelig velkommen til Enavate-familien og vi er spændte på at være en del af hendes fremtidige successer i golfverdenen.

Om Enavate

Enavate er et techfirma som transformerer de virksomheder og liv de berører, gennem services og løsninger der spænder bredt indenfor industri, platforme og funktionalitet. De er global Microsoft Gold Partner og NetSuite Five Star Partner og Enavate teamet der består af 400 eksperter, hjælper organisationer med at opnå bedre digitale online løsninger, maksimere deres investeringer i teknologi og at drive nye virksomheder. Enavate tilbyder konsultation, software implementeringer, opgradering af systemer, digitale online løsninger og hjælper med at administrere IT løsninger til mere end 2.000 klienter. Hvis du har lyst til at vide mere om Enavate, vores kultur, hvordan vi inddrager hinanden og vores nye måde at tænke på når det kommer til at hjælpe virksomheder til at være innovative, vækste og implementere forandring, så læs mere på www.enavate.com

Emily K Pedersen med sin caddie under Scandinavian Mixed hosted by Henrik og Annika 2021 – Foto: Tristan Jones / Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.