Eddie Pepperell har lavet en flerårig aftale med PING, så han fremover spiller med deres udstyr, ligesom der er PING logo på bag og cap.

Eddie Pepperell – Foto: PING, PR

28-årige Pepperell, der er nr. 52 på verdensranglisten i denne uge, har vundet to gange på Europa Touren med sejre i Commercial Bank Qatar Masters 2018 og Sky Sports British Masters 2018.

Efter nogle år med Mizuno som udstyrssponsor begynder han 2020 med 14 PING køller i bag’en, da han spiller med en G410 Plus driver (9°), en G410 5-wood, i210 jern, Glide Forged wedges og en Custom PLD PrimeTyne putter.

– Eddie er én af de mest populære spillere på Europa Touren, og vi er meget glade for, at han har valgt at repræsentere PING, siger PING chefen John K. Solheim i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Med to Europa Tour sejre på CV’et ser vi frem til at støtte ham og ønsker ham fremtidig succes. Jeg nyder has humor på sociale medier.

Som John K. Solheim skriver, så er Eddie Pepperell ganske morsom på de sociale medier, og som en del af Europa Tourens Content Comittee.

Han er meget aktiv på Twitter, hvor han senest bl.a. har skrevet om, at han glæder sig til at pengene fra PING kontrakten kommer på kontoen, for når Prins Harry og Meghan sætter deres hus til salg, så vil han gerne købe det. Han har også tilbudt Prins Harry et job som caddie

Pepperell er en stor hundeelsker, og bærer også logo for velgørenhedsorganisationen Dogs for Good på bag’en.

Ud fra billedet nedenfor ser det også ud til, at han har lavet en tøj-aftale med Puma, hvilket der dog ikke er offentliggjort noget om. Tidligere spillede han i Wolsey tøj.

Eddie Pepperell – Foto: PING, PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.