ECCO TourECCO Tour kommer til Kerteminde

ECCO Tour kommer til Kerteminde

I denne uge er der igen mulighed for at opleve professionel golf på fynsk jord, når ECCO Tour turneringen, Great Northern Challenge, løber af stablen fra den 21. – 23. september 2022.

Mærk suset og kom helt tæt på nogle af Skandinaviens bedste golfspillere, når de dyster om en samlet præmiesum på en halv million kroner. En helt speciel oplevelse hvad enten man er golfentusiast eller ej. Turneringen blev sidste år vundet af Peter Launer Bæk og tidligere har også Nicolai Højgaard vundet turneringen.

Peter Launer Bæk vandt Great Northern Challenge 2021. Her overrækkes han trofæet af Nicolai Højgaard, der vandt i 2019 – Foto: ECCO Tour
Forsvarende fynsk mester – danske talenter indtager scenen

Årets startliste byder på nogle af de største danske og skandinaviske golftalenter. Iblandt spillerne, der deltager ved årets Great Northern Challenge, hviler et særligt øje på den forsvarende mester, Peter Launer Bæk fra Odense Eventyr Golf. Her håber mange fynboer på en gentagelse af sidste års imponerende sejr i Kerteminde. Udover ovenstående stiller også tidligere Europa Tour vinder, Morten Ørum Madsen, Challenge Tour spiller, John Axelsen, samt tidligere Europamester, Christoffer Bring, til start ved årets Great Northern Challenge.

Læs mere om turneringen her eller se hele startlisten her.
Der tages forbehold for ændringer.

Åbent for alle – gratis entre alle dage

I forbindelse med turneringens afvikling vil der være gratis entre alle dage – inklusive turneringens finaledag fredag den 23. september 2022. Dermed har både lokale og tilrejsende en unik mulighed for at opleve professionel golf, som normalt kun ses på fjernsynet, helt tæt på. Der vil være mulighed for gratis parkering i området omkring Great Northern. Det anbefales at komme i god tid, hvis man ønsker at parkere tæt på klubhuset.

Program: Great Northern Challenge

• Onsdag: 1. Runde & Pro/Am (Teetider: 07:30-09:00 & 12:00-13:30)
  • Torsdag: 2. Runde* (Teetider: 08:00-09:50) *Cut efter 2. runde – 30 spillere t. finaledagen
  • Fredag: Finaledag (Tee-tider: 09:00-11:00)
Great Northern Challenge 2022 – Foto: PR

Se alle Nicolai Højgaards slag under Ryder Cup 2023

Det er næsten et halvt år siden at Europa og Nicolai Højgaard vandt Ryder Cup 2023, men der bliver fortsat produceret videoer med forskellige...

Herrer: Penge- og pointranglister, 25. marts 2024

Svenske Jesper Svensson vandt sin første DP World Tour sejr i Porsche Singapore Classic, hvor Jeff Winther blev bedste dansker på en 11. plads. På...