Den innovative danske golfskofabrikant, ECCO GOLF, afslører deres seneste revolutionerende design, ECCO S-LITE, en enestående hybrid golfsko, der bryder grænser, som den letteste lædergolfsko, firmaet nogensinde har fremstillet.

Med en frisk og innovativ tilgang til golfsko design, blander ECCO S-LITE banebrydende design med komfort, hvilket giver en ultralet oplevelse på banen.

Letvægts ECCO RICH TWO-TONE YAK-læder overdele foret med bløde tekstiler giver naturlige vandafvisende og åndbare egenskaber. Den banebrydende E-DTS™ LITE sål sikrer prisvindende fodfæste og uovertruffen fleksibilitet med masser af greb på banen.

ECCO S-LITE – Foto: PR

Den innovative multi-injection produktionsproces har gjort det muligt for ECCO GOLF at designe en base, der er 66% tyndere end andre T.PU såler, som firmaet tidligere har lavet. Det gør den til den perfekt sko, når man skal ud at rejse eller skal spille en aftenrunde på en varm sommerdag.

ECCO S-LITE er et bevis på virksomhedens dedikation til innovation gennem et unikt sæt af performance- og komfortegenskaber, blandt andet:

  • Luksuriøs og holdbar ECCO YAK-læder, fremstillet på firmaets egen garverier
  • En prisvindende E-DTS hybrid ydersål, der med mere end 100 traction bars og 800 traction angles giver uovertruffent greb under alle forhold
  • FLUIDFORM™ teknologi – en “fase-ændrings” proces – der benytter specielle flydende materialer, der samles om en anatomisk læst. Det sikrer en nøje afstemt balance mellem stødabsorbering og fjedring samtidig med, at det giver en integreret, fleksibel og holdbar binding uden de kompromiser, der er normale med syede eller limede samlinger
ECCO S-LITE – Foto: PR

En stilfuld diamantformet prægning på overdelen øger komforten med letvægts-åndbarhed, mens en blød tekstilforing giver en ekstremt komfortabel fornemmelse om foden. En støbt læderhæl sikrer ekstra støtte, og en indvendig forstærkning af tåen giver et stabilt fodfæste gennem svinget.

ECCO S-LITE har også:

  • En P.U mellemsål med en P.U-vinge, der smyger sig om fodens sider og sikrer stabilitet både på og udenfor banen
  • En blød kvalitetslæder indersål , der giver en blød fornemmelse og naturligt styrer fugtigheden i skoen

ECCO S-LITE er lavet på ECCO’s egne fabrikker, der benytter FLUIDFORM™-teknologi til at binde overdelen og ydersålen sammen, så man får en one-piece sko, uden at bruge lim eller syning. Blandt fordelene er en uovertruffen fleksibilitet, holdbarhed og en letvægtskonstruktion.

Vejledende udsalgspris ECCO S-LITE 

MEN 1.300 DKr
WOMEN 1.200 DKr

ECCO golfsko bliver brugt af masser af tourstjerner verden over såsom Fred Couples, Thomas Bjørn, Lydia Ko, Minjee Lee og Caroline Masson, m.fl. For yderligere information om ECCO Golf besøg golf.ecco.com.

ECCO S-LITE – Foto: PR
Om ECCO

ECCO er et af verdens førende skomærker, der kombinerer stil og komfort.  ECCO’s succes er skabt på produkter, der har en fantastisk pasform og er fremstillet af læder af den bedste kvalitet. ECCO ejer og styrer alle led i fremstillingen – fra garverier og skoproduktion til engros- og detailsalg.  I dag sælges ECCO i 88 lande i mere end 2.000 ECCO shops, samt i mere end 14.000 butikker over hele verden. ECCO er familieejet, blev grundlagt i Danmark i 1963 og beskæftiger mere end 20.000 personer verden over.
www.ecco.com

ECCO S-LITE – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.