De danske golfsko pionerer, ECCO GOLF, har kombineret to ekstremt innovative teknologier for at nå et nyt niveau af performance med lanceringen af ECCO BIOM® COOL PRO.

ECCO BIOM® COOL PRO er en fremragende fusion, der giver en helt enestående performance hybrid golfsko. Den benytter de testede fordele, som teknologierne fra BIOM® og GORE-TEX® SURROUND®  platformene giver, til at sikre uovertruffen, 360° åndbar komfort runde efter runde.

BIOM® COOL PRO er bygget på ECCO’s eksklusive BIOM® NATURAL MOTION læst for at sikre en anatomisk pasform, der støtter fodens naturlige form. Den har en tæt-på-jorden sålstruktur, der giver  fremragende kontakt med jorden.

ECCO BIOM® COOL PRO – Foto: PR

Den banebrydende TRI-FI-GRIP™ ydersål sikrer multifunktionel zone-performance gennem tre dele; en for stabilitet, en anden for holdbarhed og en tredje for rotationsstøtte. Ved at bruge ultra holdbar T.PU, kan den modstå sliddet på og udenfor banen, uden at det går ud over funktionaliteten.

GORE-TEX® SURROUND® –  en teknologi udviklet i samarbejde mellem ECCO og GORE-TEX – parret med ECCO GOLF’s raffinerede T.PU EXHAUST GRID, som er bygget ind i midtersålen, giver frisk luft direkte adgang til fodens sål samtidig med, at varme og fugt kan komme ud. Denne stærke kombination giver 360° åndbarhed og 100% vandtæthed fra 1. tee til 18. green og videre.

ECCO BIOM® COOL PRO har adskillige af ECCO GOLF’s innovative komfortegenskaber, blandt andet:

  • ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort teknologi – en “fase-ændrings” proces – der benytter specielle flydende materialer, der samles om en anatomisk læst. Det sikrer en nøje afstemt  balance mellem stødabsorbering og fjedring, samtidig med at det giver en integreret, fleksibel og holdbar binding uden de kompromiser, der er normale med syede eller limede samlinger
  • En BIOM® NATURAL MOTION® læst, der gør foden i stand til at bevæge sig mere naturligt, tættere på jorden, mens det føles som en ekstra hud på foden
  • En ECCO TRI-FI-GRIP™ ydersål, som sikrer en multifunktionel zone-performance med fremragende greb, stabilitet og holdbarhed samt en ultraholdbar T.PU konstruktion, som begrænser sliddet på og udenfor banen uden at det går ud over spilleegenskaberne.
  • Den raffinerede  anden-generations T.PU EXHAUST GRID, der er bygget ind i skoens midtsål, har store vinklede åbninger, som henter luft ind og transporterer det direkte til fodens sål, mens de også lader fugt og varme slippe ud, hvilket giver den ultimative åndbarhed

Overdelen af skoen er lavet med ekstra stærke, holdbare og tynde ECCO RICH TWO-TONE YAK læder fra ECCO’s egne garverier. De er perforerede på forfoden og ligeligt matte og skinnende, hvilket giver en naturlig og sporty overflade. GORE-TEX® SURROUND® giver en 100% vandtæt konstruktion og 360° åndbarhed, hvilket holder fødderne tørre og komfortable.

ECCO BIOM® COOL PRO – Foto: PR

En dobbeltlags neopren tunge støtter foden, og giver straks-komfort og gøre det let at tage skoen af og på. Finkornet ECCO CALF CRUST læder tilføjer en lækker fornemmelse, og små reflekser giver skoen et sporty og atletisk look.

ECCO BIOM® COOL PRO er lavet på ECCO’s egne fabrikker, der benytter FLUIDFORM™-teknologi til at binde overdelen og ydersålen sammen, så man får en one-piece sko, uden at bruge lim eller syning. Blandt fordelene er en uovertruffen fleksibilitet, holdbarhed og en letvægtskonstruktion.

Vejledende udsalgspris
ECCO BIOM® COOL PRO     DKK 1.800

ECCO golfsko bliver brugt i turneringer verden over af Europas 2018 Ryder Cup-kaptajn Thomas Bjørn, Fred Couples, Doc Redman, Lydia Ko, Minjee Lee og Caroline Masson, m.fl.

golf.ecco.com

ECCO BIOM® COOL PRO – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.