PopulærtDP World TourDustin Johnson vandt WGC - Mexico Championship

Dustin Johnson vandt WGC – Mexico Championship

Dustin Johnson vandt WGC – Mexico Championship, hvor 77 af verdens bedste spillede fire runder uden cut om en præmiesum på 9,75 mio. $. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen var aldrig med i topstriden på Chapultepec GC i Mexico City, men Kjeldsen sluttede flot af med én finalerunde i -5. På dagen blev det kun overgået af Ross Fisher og Brandt Snedeker med runder i -6. Over de fire turneringsdage var der kun fem runder, som var bedre end Kjeldsens 66’er.

Med den gode afslutning rykkede Kjeldsen 21 pladser frem til en 32. plads i -1, mens Thorbjørn blev nr. 63 i +7.

Dustin Johnson vandt med ét slag

Inden finalerunden havde Justin Thomas føringen i -12 foran Dustin Johnson i -11. Rory McIlroy og Phil Mickelson delte 3. pladsen i -10 foran Lee Westwood og Jon Rahm i -9. Tommy Fleetwood var på en delt 7. plads i -13.

Efter fire birdies på for-ni var Dustin Johnson foran med fire slag, men efter 14 huller delte han førstepladsen med Jon Rahm.

Dustin Johnson vandt i -14 efter en finalerunde i -3 foran Tommy Fleetwood i -13. Jon Rahm så ud til at være den største udfordrer til titlen, men efter bogeys på 16. og 17. hul måtte han nøjes med en delt 3. plads med Ross Fisher.

Thomas Pieters og Justin Thomas delte 5. pladsen i -11, så fire af de seks bedste var europæere. Brandt Snedeker, Phil Mickelson og Rory McIlroy delte 7. pladsen i -10, mens Tyrrell Hatton blev nr. 10 i -9.

Sergio Garcia og Jordan Spieth delte 12. pladsen i -7, Rickie Fowler blev nr. 16 i -6, Hideki Matsuyama nr. 25 i -3, Lee Westwood nr. 28 i -2 og Adam Scott nr. 45 i +1. Westwood var på en 5. plads inden finalerunden, som han gik i +7.

Anden sejr i træk for verdens bedste DJ

For to uger siden overtog Dustin Johnson førstepladsen på verdensranglisten efter sin sejr i Genesis Open. En førsteplads han kunne have mistet til Rory McIlroy, men med sejren udbygger han naturligvis sin føring.

Det var Dustin Johnsons femte sejr i de seneste 17 turneringer og den 14. på PGA Tour, hvor han har vundet ti sæsoner i træk. Det var hans fjerde WGC titel, mens US Open 2016 er hans hidtil eneste major sejr.

Stenson trak sig med ondt i maven

The Open vinderen Henrik Stenson trak sig efter 11 huller af første runde med en mave-virus. Flere andre spillere og caddies havde også problemer med maven heriblandt Rory McIlroy.

Efter 4 huller af anden runde måtte Phil Mickelsons caddie Jim “Bones” MacKay trække sig med et maveonde – han var i tvivl om han kunne klare sig igennem, men forsøgte. Her trådte Phils bror, Tim Mickelson, til som caddie. Han er tidligere golftræner, men nu arbejder han som manager for bl.a. Jon Rahm. Bones blev klar igen, så han var tilbage som caddie for Phil Mickelson i weekenden.

Turneringen spilles i Mexico frem til år 2023

WGC – Mexico Championship, der tidligere hed Cadillac Championship, er flyttet fra Trump National Doral i Florida til Chapultepec GC i Mexico City, hvor turneringen skal spilles frem til år 2023.

WGC – Mexico Championship, resultat

Thorbjørn Olesen i kamp mod verdens bedste i Houston

Scottie Scheffler er til start hjemme i Texas, og verdens nummer et, er naturligvis det helt store trækplaster ved Texas Children’s Houston Open efter...

28 danske Challenge Tour sejre

24-årige Rasmus Neergaard-Petersen vandt sin første Challenge Tour sejr i Kolkata Challenge. Det var den 28. danske Challenge sejr gennem årene. Efter tre danske Challenge...