Dustin Johnson vandt Travelers Championship

Dustin Johnson vandt sin 21. PGA Tour sejr i Travelers Championship. Lucas Bjerregaard og Sebastian Cappelen missede cuttet efter anden runde. Se højdepunkter fra finalerunden ovenfor.

Med en finalerunde i -3 vandt Dustin Johnson i -19 foran Kevin Streelman i -18, mens Will Gordon og Mackenzie Hughes delte 3. pladsen i -17. Kevin Na blev nr. 5 i -16 foran bl.a. Bryson DeChambeau på en 6. plads i -15.

Dustin Johnson var i problemer på 15. hul, hvor bolden lå i vandkanten, så han tog begge sko af, og reddede sin par.  Han lavede bogey på 16. hul, men det var i sidste ende nok til at vinde med ét slag.

Brendon Todd faldt tilbage

Inden finalerunden havde Brendon Todd – der vandt Bermuda Championship og Mayakoba Golf Classic i november – føringen i -18 foran Dustin Johnson i -16.

Med en afsluttende runde i +5 faldt Brendon Todd dog tilbage til en 11. plads i -13, som han bl.a. delte med Patrick Cantlay, Rory McIlroy og Victor Hovland.

Xander Schauffele blev nr. 20 i -12, Patrick Reed og Phil Mickelson nr. 24 i -11, Jon Rahm nr. 37 i -9.

21 sejre på PGA Tour og 13 sæsoner i træk

Det var 36-årige Dustin Johnsons 21. sejr på PGA Tour, og den første siden han vandt WGC – Mexico Championship 2019. Indtil videre er det dog kun blevet til én major sejr for den tidligere verdensetter, da han vandt US Open 2016, mens han har haft andenpladser i de tre andre majors.

Han fortsætter dermed en meget imponerende rekord, da han har vundet i alle sine 13 sæsoner på PGA Tour helt tilbage fra debutten i 2008, hvilket vi vender tilbage til i en senere artikel.

Travelers Championship, resultat

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.