Masters 2020 vinderen Dustin Johnson har offentliggjort menuen til den såkaldte Masters Club Dinner på tirsdag for tidligere vindere og Augusta National formænd.

Ofte vælger vinderen en menu, som har en relation til det land eller område, han kommer fra. Og nogle livretter, så det kunne tyde på, at DJ er glad for pølsehorn.

Menuen kan ses på DJ’s Instagram konto nedenfor. Som appetizers bydes på “Pigs in a Blanket”, der kan oversættes til pølsehorn sammen med friteret hummer i dej.

Derefter er der salat, kartoffelmos med grøntager til mørbradbøffer eller fisk og en dessert med pære, æbletærte og is.

Gæsterne kan også bestille fra klub-restaurantens menukort, hvis de er kræsne, har allergi eller af anden årsag ønsker noget andet end værtens menu.

.
.
Offentliggjort den 1. april

Dustin Johnson har offentliggjort menuen den 1. april, så det kunne være en aprilsnar. Dog næppe noget der ville falde i god jord på Augusta National, så vi vælger at tro, det er den menu han har valgt.

Tidligere vindere og formænd er inviteret

Efter sin sejr i 1951 tog Ben Hogan initiativ til middagen, som er blevet afholdt hvert år siden 1952. Dengang var det dog fredag aften i turneringsugen.

Adgangsbilletten til middagen er en Masters sejr. Derudover inviteres formanden og tidligere formænd for Augusta National.

Masters Club er det officielle navn på klubben for tidligere vindere, men middagen tirsdag aften kaldes mere uofficielt for Champions Dinner.

 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Dustin Johnson (@djohnsonpga)

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.