36-årige Dustin Johnson, der er nr. 1 på verdensranglisten, er blevet smittet med COVID-19 så han har trukket sig fra denne uges The CJ Cup @ Shadow Creek i Las Vegas.

PGA Tour oplyser i en pressemeddelelse, at Dustin Johnson havde symptomer på COVID-19, og derfor kontakte PGA Tour. Han blev testet positiv, og har derfor trukket sig:

– Selvfølgelig er jeg meget skuffet. Jeg så virkelig frem til at spille i denne uge, men vil gøre alt hvad jeg kan for at komme tilbage så hurtigt som muligt, siger Dustin Johnson i pressemeddelelsen.

To sejre og to andenpladser i de seneste fem turneringer

Dustin Johnson har vundet to af sine seneste fem turneringer med sejre i The Northerm Trust og Tour Championship med en bonus på 15. mio. $. Derudover er han blevet nr. 2 i US PGA Championship og BMW Championship, mens han blev nr. 6 i US Open.

Han har vundet tre gange siden COVID-19 genstarten i juni, da han også vandt Travelers Championship i slutningen af juni.

Dustin Johnson efter sejren i Tour Championship 2020 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.