PGA TOUR er i Illinois til John Deere Classic, mens Ladies European Tour er i Tyskland, og discovery+ sender fra begge turneringer i denne uge. Ved John Deere Classic spilles der udover sejren også om pladser i årets sidste major, så der er meget på spil i denne uge.

Begge turneringer kan ses på GOLFTV og discovery+

John Deere Classic er med sine 51 år efterhånden en af de gamle turneringer på den amerikanske tour, og den traditionsrige turnering byder igen i år på et spændende felt på TPC Deere Run i den nordlige del af staten Illinois.

Sidste år vandt Lucas Glover efter en fantastisk afslutning, og den nu 42-årige amerikaner præsterede dermed at vinde på PGA TOUR i tre forskellige årtier. Sejren i John Deere Classic var hans første i ti år, og Glover er naturligvis klar til sit titelforsvar i år.

Glover må regnes med blandt favoritterne, hvor der på forhånd nok er størst forventninger til Sahith Theegala, der var så tæt på at vinde sin første PGA TOUR sejr i søndags, men sluttede på andenpladsen ved The Travelers efter Xander Schauffele. Adam Hadwin spillede en forrygende US Open for to uger siden, og Webb Simpson kommer til John Deere Classic efter en 13. plads i sidste uge. Simpson har været plaget af en skade i nakken, men spillede smertefrit i sidste uge, så han er bestemt en af dem, man skal regne med.

.
.

PGA TOUR Live sendingen begynder allerede klokken 14.00 torsdag og fredag, så der er op til ti timers live golf de første dage fra John Deere Classic.

De bedste europæiske kvinder er i Tyskland til Amundi German Masters, og discovery+ sender direkte alle fire dage fra 12.30 – 15.30. Linette Holmslykke er med fra Danmark. Tyske Esther Henseleit er hjemme fra USA og spiller med, mens sæsonens helt store profil, Linn Grant fra Sverige må betegnes som hovednavnet på startlisten.

John Deere Classic kan følges på discovery+:

  • Torsdag den 30.6.: 21.00 – 00.00
  • Fredag den 1.7.: 21.00 – 00.00
  • Lørdag den 2.7.: 19.00 – 00.00
  • Søndag den 3.7.: 19.00 – 00.00

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.