Som alle sikkert ved, så ophører alle corona restriktioner den 1. februar 2022, og så er det også slut med anbefalingerne fra Dansk Golf Union.

Der vil fortsat være anbefalinger om test og selvisolation, ligesom vi fortsat skal passe på os selv og hinanden. Men det er slut med restriktioner om bl.a. mundbind, coronapas og arealkrav.

I en Klubnyt meddelelse offentliggjort på danskgolfunion.dk, som også kan læses nedenfor, takker DGU alle for et godt og konstruktivt samarbejde om at bringe golfsporten godt igennem disse udfordrende tider.

— oOo —

Som alle nok har hørt efter statsministerens pressemøde den 26. januar så ligger det nu fast, at alle coronarestriktioner ophører den 1. februar 2022.

.
.

Der vil dog fortsat være anbefalinger om test og selvisolation

Det betyder samtidig også, at Dansk Golf Union ophører med at fremsende anbefalinger til håndtering af restriktionerne i golfklubberne. Lad os håbe, at dette ophør bliver permanent, men vi følger naturligvis coronaens udvikling og er klar, hvis der på et senere tidspunkt skulle komme restriktioner.

Tak til alle for et godt og konstruktivt samarbejde om at bringe golfsporten godt igennem disse udfordrende tider.

Sundhedsmyndighederne har i forbindelse med aftenens pressemøde lagt en nyhed på deres hjemmeside, som kan læses her.

Kulturministeriet har ligeledes offentliggjort en nyhed, som kan læses her.

Epidemikommissionens samlede indstilling her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.