PopulærtPGA TourDavis Thompson vandt John Deere Classic

Davis Thompson vandt John Deere Classic

25-årige Davis Thompson vandt sin første PGA Tour turnering i John Deere Classic, hvor Thorbjørn Olesen var med. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Thorbjørn Olesen var nr. 69 i -5 inden finalerunden, som han gik i -3, hvilket gave en 61. plads i -8.

Davis Thompson vandt med fire slag

Med en 62’er (-9) i tredje runde havde Davis Thompson føringen i -21 foran Erik Cole og Aaron Rai i -19.

Endnu en god runde, -7, af Davis Thompson gav ham sejren i -28 foran Michael Thorbjornsen, CT Pan og amatøren Luke Clanton i -24.

22-årige Michael Thorbjornsen spillede sin tredje turnering som professionel, og er ny på PGA Tour efter han blev nr.1 på PGA Tour U ranglisten, hvor Davis Thompson i øvrigt blev nr. 2 i 2021. Det var først fra 2023, hvor Ludvig Åberg vandt, at ranglisten gav et PGA Tour kort.

Ben Griffin og Carson Young delte 5. pladsen i -23.

Turneringen var uden de allerstørste profiler. Sungjae Im og Sepp Straka var som henholdsvis nr. 15 og 17 de bedst placerede på FedExCup ranglisten

Davis Thompson og CT Pan kvalificerede sig til The Open

Som led i The Open Qualifying Series blev der spillet om to pladser i The Open, og de gik til vinderen Davis Thompson og CT Pan, der var bedst placeret på verdensranglisten af de tre på den delte 2. plads.

John Deere Classic, resultatTilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk