Clark Dennis vandt MCB Tour Championship – Mauritius, som var sæsonens næstsidste på Staysure Tour.

I anden runde lavede Steen Tinning hole-in-one på 11. hul, og inden finalerunden var han fremme på en 12. plads i -5 efter runder i -2 og -3. Desværre gik Tinning finalerunden i +1, så han faldt tilbage til en 17. plads i -4.

Clark Dennis vandt suveræn sejr

Med en dagens bedste runde i -8 på Constance Belle Mare Plage vandt Clark Dennis en suveræn sejr i -23 foran Magnus P Atlevi i -15 og Roger Chapman i -13.

Paul McGinley og Phillip Price delte 4. pladsen i -12 foran Tom Lehman på en 6. plads i -11.

Det var Clark Dennis’ anden sejr i år, da han genvandt Senior Italian Open i juni. Sidste år vandt han Senior Italian Open og Dutch Senior Open, hvilket var medvirkende til, at han vandt Order of Merit på den europæiske senior tour.

Første turnering med spillere i shorts

For første gang nogensinde på Staysure Tour måtte spillerne bruge shorts i turneringsrunderne, hvilket mange valgte at gøre i varmen på Mauritius.

Siden 2016 har spillerne måtte bruge shorts i træningsrunderne og under Pro-Ams.

32 spiller sæsonfinale i næste uge

Staysure Tour sæsonen afsluttes med to turneringer i et Indian Ocean Swing, og sæsonfinalen MCB Tour Championship – Seychelles spilles på Constance Lemuria i den kommende uge. Her er der kun 32 spillere i feltet med de 29 bedste fra Staysure Order of Merit, som ønsker at deltage, mens der uddeles tre invitationer. Steen Tinning er med i sæsonfinalen, hvilket vi vender tilbage til i senere artikel.

Læs rejseartikler fra Mauritius

Kim Boje har overværede sæsonfinalen på Mauritius i 2016, og i den anledning kan du læse hans dagbog fra Mauritius. Læs alle rejseartikler fra Mauritius her.

MCB Tour Championship – Mauritius, resultat

Steen Tinning – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.