Justin Thomas går efter sin tredje sejr i CIMB Classic, når den amerikanske PGA Tour i denne uge slår vejen forbi Malaysia. Morgenfriske danske golffans kan også opleve stærke navne som Paul Casey og Billy Horschel på C More Golf fra torsdag den 11. oktober.

Efter en god præstation i Ryder Cup indleder Justin Thomas sin nye sæson på PGA Tour med CIMB Classic. Den tidligere FedExCup-vinder har gode erfaringer med turneringen i Kuala Lumpur. Justin Thomas løftede nemlig trofæet i både 2015 og 2016 med en kombineret score i 49 slag under par.

Justin Thomas var bedste amerikaner i Ryder Cup, som USA tabte til Europa i Paris. Han vandt fire point i fem matcher. En flot debut i Ryder Cup-sammenhæng – men Justin Thomas kunne i sidste ende ikke forhindre Thomas Bjørns hold i at vinde med 17½-10½.

Den 25-årige amerikaner håber dog at kunne videreføre sit gode spil i Malaysia og samtidig rette op på sidste års resultat, hvor han måtte tage til takke med en delt 17.-plads – et godt stykke fra Pat Perez, der vandt turneringen foran Keegan Bradley og Xander Schauffele.

Det trekløver er også med i årets felt, som også tæller Ryan Moore, der ligesom Justin Thomas, kan vinde CIMB Classic for trejde gang i karrieren. Ryan Moore vandt nemlig i 2013 og 2014.

Taget i betragtning af at terminen er det eneste reelle tidspunkt, hvor topspillerne kan tillade sig at holde en mindre pause, er det et meget imponerende felt, som er til start i denne uge. Flere andre spændende navne har fundet vej til turneringen. Heriblandt Paul Casey, der var med til at vinde Ryder Cup med Europa og Billy Horschel, som præsterede top tre-placeringer i BMW Championship og Tour Championship.

CIMB Classic på C More Golf

Torsdag og fredag fra klokken 04:30

Lørdag fra klokken 05:00

Søndag fra klokken 05:00, kommentatorer: Jesper Knudsen og Andreas Hartø.

Klik her hvis du vil se PGA Touren live uge efter uge med stjernenavne som Tiger Woods på C More Golf.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.