Den kommende uges US Open bliver uden Brooks Koepka, da han fortsat er skadet.

Koepka har gennem længere tid haft problemer med forskellige skader, og i efteråret 2019 blev han behandlet med stamceller i venstre knæ. Han holdt flere måneders pause, og meldte afbud til Presidents Cup.

Han har spillet i 2020 men har ikke været meget fremme bortset fra en 7. plads i RBC Heritage og en 2. plads i WGC – FedEx St. Jude Invitational. Som nr. 97 på FedExCup ranglisten var han kvalificeret til Northern Trust, men da han med smerter i hoften trak sig fra den første af de tre slutspilsturneringer var sæsonen slut.

Nu har han så trukket sig fra US Open, men som det kan læses i hans Twitter besked nedenfor, så håber han snart at kunne spille igen.

To sejre og en 2. plads i US Open de seneste tre år

30-årige Brooks Koepka vandt US Open 2017 og igen i 2018, mens han blev nr. 2 da Gary Woodland vandt i 2019.

Han vandt også US PGA Championship i 2018 og igen i 2019, så han var blandt forhåndsfavoritterne.

Rasmus Højgaard er med

US Open spilles på Winged Foot i New York fra den 17. – 20. september. Rasmus Højgaard er eneste dansker, da han kvalificerede sig via UK Swing.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.