Ikke overraskende har Tiger tilmeldt sig til The Open på Carnoustie fra den 19. – 22. juli. Så er det BREAKING NEWS?

Det ville være mere overraskende, hvis Tiger ikke ville spille, men alligevel har arrangørerne fra R&A udsendt nyhedsbreve, hvor de i emne-feltet kalder det BREAKING NEWS.

Bevares, vi er da mange som er glade for, at Tiger Woods er tilbage ovenpå nogle skadesplagede år. Baseret på interesse og seertal for de indtil videre otte turneringer Tiger har spillet i år inkl. Players Championship, så vil mange da også være glade for nyheden.

Men det er måske nok lige at gøre for meget ud af det, når R&A’s mediefolk i emne-feltet af deres nyhedsbrev skriver følgende:

BREAKING NEWS: Tiger has entered The 147th Open

USGA udsendte også en pressemeddelelse, da Tiger tilmeldte sig US Open, men de kaldte det dog ikke for breaking news.

42-årige Tiger har vundet The Open tre gange i 1995, 2005 og 2006. I 1996 blev han bedste amatør på en 22. plads.

På grund af skader har han ikke deltager de seneste to år. Han missede cuttet, da han deltog i The Open 2015 på St Andrews.

The Open 2018 bliver 20. gang, at Tiger deltager i The Open. Han har været med to gange på Carnoustie, hvor han blev nr. 7 i 1999 og nr. 12 i 2007.

Tiger Woods – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.