Betting firmaet Betfred er på en to-årig aftale blevet titelsponsor for den kommende uges British Masters, som Tommy Fleetwood er vært for i år.

Betfred British Masters hosted by Tommy Fleetwood spilles på Hillside Golf Club i Fleetwoods barndomsby Southport fra den 9. – 12. maj 2019. Det er ugen før US PGA Championship og to uger inden Made in Denmark i Himmerland, hvor tilmeldingslisten netop er blevet offentliggjort.

Betfred er én Storbritanniens største bookmakere, som har en række sponsorater indenfor bl.a. rugby, fodbold, snooker og hestesport. British Masters bliver deres første sponsorat indenfor golf.

Der er strikse regler for hvad spillerne må i forhold til betting og gambling. Spillerne må således gerne være sponsoreret af betting firmaer, som de også må bære logo for, men de må ikke komme med inside-informationer og tips til, hvordan de selv eller andre præsterer i turneringer. Med det nye sponsorat vil Betfred også bidrage til Europa Tourens integritetsprogram.

Sky Sports ville ikke være sponsor i foråret

Siden British Masters kom tilbage på Europa Tour programmet i 2015, efter et fravær siden 2008, er den frem til sidste år blevet spillet i efteråret med Sky Sports som sponsor.

Med de nye ændringer i kalenderen er British Masters rykket til maj, hvilket ikke passede i Sky Sports’ planer. Der var derfor frygt for, om turneringen kunne fortsætte, men i første omgang blev den offentliggjort uden titelsponsor, men med Tommy Fleetwood som vært.

Poulter, Donald, Westwood og Rose har været værter

Efter seks års pause kom British Masters tilbage på Europa Tour kalenderen i 2015. Idéen var, at fire af de største aktive engelske spillere skulle være værter for turneringen, og allerede fra start var det kendt at Ian Poulter, Luke Donald, Lee Westwood og Justin Rose skulle være værter.

Ian Poulter var vært i 2015 da Matthew Fitzpatrick vandt på Woburn GC, Luke Donald var vært da Alex Noren vandt på The Grove i 2016, Lee Westwood var vært da Paul Dunne vandt på Close House GC i 2017, mens Justin Rose var vært, da Eddie Pepperell vandt på Walton Heath GC i 2018.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.