PopulærtLPGAAnna Nordqvist genvandt ShopRite LPGA Classic

Anna Nordqvist genvandt ShopRite LPGA Classic

Svenske Anna Nordqvist genvandt ShopRite LPGA Classic presented by Acer, hvilket er hendes sjette LPGA sejr i karrieren.

Hun var på en delt førsteplads efter første runde og på en 4. plads efter anden runde. Med en finalerunde i -7 vandt Nordqvist i -17 foran Haru Nomura i -16, Karine Icher i -14 og Christina Kim i -13.

Brooke M Henderson blev nr. 45 i -4 og Stacy Lewis nr. 67 i +1.

Første LPGA sejr til spiller over 23 år!
28-årige Nordqvist, der fylder 29 år på fredag, er sæsonens hidtil ældste vinder. Hun er også den første europæer som vinder på LPGA, siden Suzann Pettersen vandt sin seneste turnering i juni 2015.

Sæsonstarten på LPGA har været præget af ret unge og primært asiatiske spillere. De 14 første LPGA turneringer i år alle er vundet af spillere, som har været 23 år eller yngre.

Nicole er med i den kommende uges major
I denne uge spilles KPMG Women’s PGA Championship, der er en major på LPGA. Det var i øvrigt her Anna Nordqvist fik sit gennembrud, da hun vandt turneringen i 2009.

Nicole Broch Larsen med i feltet på en sponsorinvitation.

ShopRite LPGA Classic presented by Acer, resultat

28 danske Challenge Tour sejre

24-årige Rasmus Neergaard-Petersen vandt sin første Challenge Tour sejr i Kolkata Challenge. Det var den 28. danske Challenge sejr gennem årene. Efter tre danske Challenge...

Se alle Nicolai Højgaards slag under Ryder Cup 2023

Det er næsten et halvt år siden at Europa og Nicolai Højgaard vandt Ryder Cup 2023, men der bliver fortsat produceret videoer med forskellige...