PopulærtDP World TourAaron Rai vandt Aberdeen Standard Investments Scottish Open

Aaron Rai vandt Aberdeen Standard Investments Scottish Open

Aaron Rai vandt Aberdeen Standard Investments Scottish Open efter omspil mod Tommy Fleetwood. Se højdepunkter fra Rais finalerunde i videoen ovenfor.

Begge danskere i finalerunderne afsluttede med runder i +2, så Jeff Winther blev nr. 36 i -2 og Rasmus Højgaard nr. 48 i par.

Søren Kjeldsen, Joachim B Hansen, Lucas Bjerregaard, Thorbjørn Olesen og Thomas Bjørn missede cuttet i Rolex Series turneringen med en præmiesum på 7 mio. $

Aaron Rai vandt sin anden sejr

Inden finalerunden førte Robert Rock i -9 foran Ian Poulter, Marcus Kinhult, Wade Ormsby og Tommy Fleetwood i -7.

Med en runde i -7 var Aaron Rai blandt dagens bedste, og han sluttede i -11 sammen med Tommy Fleetwood, der var rundt i -4. Aaron Rai vandt omspillet med en par på første omspilshul.

Det var 25-årige Aaron Rais anden Europa Tour sejr, da han vandt Honma Hong Kong Open 2018, hvor den var tællende til 2019 sæsonen.

Robert Rock blev nr. 3 i -10, mens Lucas Herbert og Marc Warren delte 4. pladsen i -4. Erik van Rooyen, Ian Poulter og Marcus Kinhult delte 6. pladsen i -8.

Ryder Cup kaptajnen Padrai Harrington, der i sidste spillede sin første turnering i næsten 7 måneder, blev nr. 9 i -7 sammen med bl.a Eddie Pepperell og Victor Dubuisson, Lee Westwood blev nr. 19 i -5 og Matt Wallace nr. 30 i -3. Den forsvarende mester Bernd Wiesberger blev nr. 48 i par.

Aberdeen Standard Investments Scottish Open, resultat

Se alle Nicolai Højgaards slag under Ryder Cup 2023

Det er næsten et halvt år siden at Europa og Nicolai Højgaard vandt Ryder Cup 2023, men der bliver fortsat produceret videoer med forskellige...

Herrer: Penge- og pointranglister, 25. marts 2024

Svenske Jesper Svensson vandt sin første DP World Tour sejr i Porsche Singapore Classic, hvor Jeff Winther blev bedste dansker på en 11. plads. På...