Denne uges Europa Tour turnering Portugal Masters spilles på Dom Pedro Victoria GC i Vilamoura på Algarve. For markedsføringen af golf på Algarve er det derfor på et kærkomment tidspunkt, at Golf World har offentliggjort deres top-100 liste over de bedste golf resorts på det kontinentale Europa. Hele 10 af de 100 resorts er nemlig på Algarve.

Algarve er den sydlige kyst i Portugal med hele 43 golfbaner, hvilket gør det til et populært rejsemål med godt vejr og solskin det meste af året.

Quinta da Ria og Monte Rei mod øst, San Lorenzo, Quinta do Lago, Vale do Lobo, Pestana Vila Sol, Pine Cliffs i midten samt Amendoeira, Penina og Onyria Palmares mod vest er de ti resorts i top-100.

Mange baner såsom Portugal Masters værtsbanen Dom Pedro Victoria i Vilamoura er ikke en del af et resort, så de har ikke været i betragtning til denne liste.

– Golf World Top 100 European Resorts listen er en værdifuld ressource til at vælge sin golfferie, og den viser endnu engang, hvor populær Algarve er blandt golfspillere, siger Maria Manuel Delgado e Silva, Algarve Tourism Golf Product Manager, i en pressemeddelelse.

www.visitgolfalgarve.com

Tre danske resorts i top-100

Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort i Frankrig topper listen som det bedste golfresort foran PGA Catalunya Resort i Spanien og Regnum Carya Golf & Spa Resort i Tyrkiet.

Der er tre danske resorts på top-100 listen med Lübker Golf Resort som nr. 44, Himmerland Golf & Spa Resort er nr. 97 mens The Scandinavian er nr. 99. Sidstnævnte er måske ikke et klassisk resort, men man kan bo i gæstehuset på banen.

Dom Pedro Victoria på Algarve – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.